Ah diyorum ah keşke…
Keşke o sözlerin adamı/kadını olabilseniz. Gururla paylaştığınız altını çizdiğiniz o kitap sözlerinin keşke tek kelimesinin anlamını taşıyabilseniz, insanlara kanıtlamak istercesine işte bakın ben buyum ben bu cümlelerde geçen adam/kadınım diye bağırıyorsunuz ya hani sosyal medyada keşke ah keşke o kelimelerden bir kaç tanesi sıfatınıza yakışsa keşke sizde şık dursa.
Aşk şarkıları, gururlu kadın sözleri, aşık delikanlı şiirleri hepsi sizden sorulur oysa sorsalar sizi daha önce çok sevmiş adamlara/kadınlara yüzünüze çarpalar o sözleri…Utanırsınız belki. Sahi öyle mi yapsak?
Kaç kalbi kırdığını düşünmeden, ne haksızlıklar yaptığını kafasına bile takmadan, saygıyı sevgiyi hiçe sayan patavatsızlar ah sizler neden olduğunuz gibi değilsiniz ya da neden olmak istediğiniz değilsiniz. Bu iki yüzle yaşamak zor olmuyor mu ?
Çok iyiyim, çok zekiyim, dürüstüm, çok sevdim be abi, kelimeleriniz ve imalarınız, dürüstlük pozlarınız artık mide bulandırıyor. Sizi tanıyanlar var!
Birileri hâlâ var, birileri hâlâ sizin boktan bir ruhunuz olduğunu biliyor. Yol hâlâ yakın, yol her zaman yakındır kim olduğunuza karar verin !
